Zastavte Mi Tady

Zastavte Mi Tady

plačtivé pomněnky
jsou pro ne už jen plev el
chce to s ní dat sušenky

přepnout

zvýšit lev el !

jde to vždycky snadno

slunci lízat med

a nemyslet na hořkost

suše právě teď

vždycky když mě křoupeš

z nebe
na pokoji

z prsu ani kapka

mé níže neukojí


a takové jsou mraky

a níže padly v boji




flambované vztahy se pečou u vody !


* zastavte mi tady ...


ale pane ještě nejsme na místě a prší

slečna Sobecká si nepřeje vidět vodníka

to už i ironický sarkasmus
přívětivěji stepuje deštěm

je jednoduché
odejít z lyriky skrupulí
dát si
místo medu
šťavnatou cibuli

trpaslík odpaluje na displeji
že jsem se nachladil

je ze staré školy

to je tak epicky

když duha těší
a já jdu pro citróny k moři vstříc slzavou alejí



navždycky
Autor J's .., 08.06.2022
Přečteno 153x
Tipy 13
Poslední tipující: šerý, Psavec, CULIKATÁ, Lexi, Fialový metal, Romana Šamanka Ladyloba, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš pěkný poetický rozptyl*

09.06.2022 02:29:29 | šerý

u mě nálady
se každou chvíli mění
kéž srdce lásky má
poetění :)
tedy i se mnou strpení...
ale většinou se bouří
že prý jsem to přehnal
a jsou mraky táák...
už jsem zase jinde
s ascendentem ve střelci
kéž bych někdy i poeťák:)

...a jinák děkuji:) jsem rád že se to moje písmenkování i trochu líbí

09.06.2022 08:21:46 | J's ..

Jak na vlnách s bárkou.
A vítr fouká ...
Do plachet.

08.06.2022 13:33:57 | Fialový metal

Báseň velmi emotivní. Srdce teskní a hluboce mluví.

08.06.2022 13:16:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí