Lásce

Lásce

Anotace: Malování touhy 2022

Na vteřinu, zlatíčko.
Dáme si kafíčko.
Je ráno.

Miluji Tě jako mléčko.
Slunce už kouká a já sním.
Kolébám a miluji i Tvůj stín.

Ze rtů já lapám sílu
a hledám ráj citů.
Už oči otvíráš
a směješ se
i slzy štěstí mi utíráš.

Láska je výhra mezi světy.
Našli jsme se mezi květy.
Známe se a povídáme.

Ve dne i v noci milujeme.
Ach, ty můj pozitivní dne.
Neuslyším nikdy ne.
Autor mkinka, 17.06.2022
Přečteno 194x
Tipy 17
Poslední tipující: jitoush, Emily Říhová, Amonasr, CULIKATÁ, Kan, Sonador, Fialový metal, Frr, Psavec, paradoxy, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Láska laská...

18.06.2022 17:15:04 | jitoush

Ach, děkuji.

18.06.2022 23:30:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí