Tanec

Tanec

Anotace: Malování tahů 2022

Kvetu od rána.
Slyším Tvůj smích
a je mi líp.
Vidím Tvůj sen
a na pusu myslím jen a jen.

Ta od Tebe je nejsladší,
myšlenka nejhlubší
a slastí nejvyšší.
Otevřu oči a slyším Tvá slova.

Směj se se mnou vílo
a tanči mi na těle jako na kluzišti.
Den je krásný a den si sviští.

Krásné ráno z vísky.
Radost kreslí zítřky.
Milujme se navždycky.
Lásko s nejkrásnějšími prožitky.
Autor mkinka, 17.06.2022
Přečteno 157x
Tipy 15
Poslední tipující: Přednosta, Amonasr, CULIKATÁ, Kan, Psavec, Sonador, Fialový metal, Frr, kudlankaW
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a protančit den... s úsměvem:)*

17.06.2022 10:35:53 | Sonador

Ano. Přesně tak. A nikoliv jinak. Drahá.

17.06.2022 10:36:37 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí