Láska

Láska

Anotace: Malování tahů 2022

Slunce suší zem
a já kreslím přívlastkem.
Trpělivou touhou i vlascem.
Těkám přemetem i rentgenovým zrakem.

Den se oblékl do rána
a vypráví života ladění.
Sednout si je umění.
Rodit slova v květu vlahé rosy
a zpívat uvědomění.

Nezahlcení i života pokračování.
Svoboda slova je krásné vyjadřování.
Věřím, že klid zašumí den po dni.

Obejmi mě, oblíbený.
Veršem ulovený
a pohlaď po temeni.
Je ráno i slastné sténání.
Rozbřesku milování.
Nás dvou kráčení.
Autor mkinka, 19.06.2022
Přečteno 190x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kett, Psavec, Amonasr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí