Muž s veľkým M

Muž s veľkým M

Otec, ocko, ocinko
Tato, tatko, tatinko
Hlava rodiny, Muž s veľkým M
Ten, čo pod nohami drží nám pevnú zem

Silný, statný ako skala
Drží nad nami ochrannú ruku
Neobmäkkčí ho ani chvála
Poskytuje záruku

V hrudi bije dobré srdce
Nežné, nezištné, veľa nechce
Obetuje všetko, znesie modré z neba
Pre rodinu, pre blízkych, na úkor seba

Ďakujem za všetko, drahý tato
Za snahu, za rešpekt a za to
Že si tu pre nás vo dne, v noci
Vždy v pozore, vždy na pomoci

Ďakujem za tvoju lásku, viem, že ma máš rád
Za tvoju podporu a dôveru a za to, že nemusím sa báť
Aj keď nepanuje medzi nami zhoda každý deň
Ja ľúbim Ťa priveľmi, chcem, aby si to vedel len

Autor Xixik, 19.06.2022
Přečteno 183x
Tipy 9
Poslední tipující: Protos1182, Fialový metal, Achilleus Naso, CULIKATÁ, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

19.06.2022 13:35:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí