Říkáš mi

Říkáš mi

Anotace: ...

Říkáš mi, ,,neboj se, spolu to dáme,"
beru tě za slovo, přesto se bojím,
že jednoho dne se probudíš a mě,
necháš za sebou už nebudeme tým.

Nechci si to ani představit, a tak
bořím hlavu do tvých dlaní,
snažím se uvolnit a necítit tlak,
který se mi usazuje na hrudi.

Elektrický náboj, který mnou projíždí,
když tě z lehka hladím po vlasech,
mi pomáhá přežít všednost těchto dní.
Stále se mi z tebe tají trochu dech.

Hladíš mě po zádech a říkáš dvě slova,
která nikdy neomrzí poslouchat,
hladí po duši, ukazují, že život smysl má,
pomáhají přežit většinu panickych atak.

Chci tě dělat šťastným protože,
možná až moc, mi na tobě záleží.
Chci ti splnit každé přání, vše
po čem tvé srdce nyní touží.
Autor AngelLia31, 10.07.2022
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, DH22, Marten, Friday, CULIKATÁ, Psavec, Holoxicht
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silná láska, hezké.

11.07.2022 15:26:35 | CULIKATÁ

Děkuji.

11.07.2022 20:34:34 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí