Pocit

Pocit

Anotace: Jaky mate pocit, kdyz usinate?

Měsíc se dotknul hvězd
a naše přání se stala skutečností.
Realita zanikla do věčnosti,
jsi tu jen ty
a kolem hvězdy rozseté do souhvězdí.

Odznaky spanilé krásy trousí do světa kousky štěstí,
srdce přestanou bít
až budem na rozcestí.

V nahotě noci brouzdám už bez bolesti,
vždyť začne už svítat,
skončí dny mých neřestí
a nové probudí suché zvyky všedních starostí.
Autor Diablek, 21.03.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmm.....mám ji v sobě a dlouho tam zůstane, díky za ni... pěkně-pěkná ;-)

22.03.2007 01:57:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí