Vracíš se, v kruhu

Vracíš se, v kruhu

ach,

ten pocit touhy tu pro tebe být

asi jsem tě doopravdy vždycky toužila mít.

strávila jsem celý rok lhaním si

lhaní si je horší než mé nenávistné dopisy.

nucení si pravého opaku

aji přes tu zradu, bolest,

co když na mne čeká další tvoje lest?

 

volant v jedné ruce, v druhé zase moje stehno

i tak mám potřebu si říkat "ty běhno"

i když se nic nestalo,

absolutně nic,

nic

Autor klarakrejci, 03.08.2022
Přečteno 272x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, paradoxy, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí