O touze

O touze

Anotace: .......

Ruce bolavé touhou po objetí,
touhou, na kterou není lék,
touhou, která vstříc ti letí
rychlostí myšlenek.

Srdce spaluje touha po uznání
slibů, které se splní příště.
čas ale změní milování
ve vyhaslé spáleniště.

Duše toužící po splynutí.
Po tobě touží celá bytost má.
Však touha, která mě k pláči nutí
zůstává nenaplněná.
Autor danav, 22.03.2007
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares, vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přeju ať se ta touha naplní...jen prosím nezoufej...
smutně-smutná až tak krásně-krásná, už teď vím, že ve mně zůstane na dlouho.... ;-)

22.03.2007 10:57:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí