Protipóly

Protipóly

Jeden polibek a zažehla jsi miliony svíček, nezáleží na tom, jestli je den či noc, už to není ani v moci zavřených víček, já vidím světlo.

Můj život bylo žití ve tmě, je těžké pro mě ustát ten jas, myslela jsem si, že k tomu, abych viděla světlo potřebuji čas, ale pak jsi přišla Ty.

Přinesla jsi mi do života pocity, které jsem ani nevěděla, že můžu cítit, a tak s každou další chvílí, kdy jsem s Tebou se jim odevzdávám, protože vím, že jsi moje hvězdička, co na cestu mi ve tmě bude svítit a můj strach tak stranou dávám.

Navzdory okolnostem, že jsme dva protilehlé póly a že každá máme ráda jiné fóry, já nepřestávám tušit, že moje duše je spojená s tvou duší, a to má větší cenu.
Autor Poenika, 14.08.2022
Přečteno 180x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí