Mám ráda sladké

Mám ráda sladké

Anotace: Malování tahů 2022

Sešli jsme se v jinotaji.
Krach odešel a káva pojí.
Dva jedinci s jednou krví
laskavou a vnadnou.
Koušu Tvou čokoládu.

Hořká je zdravá
a směji se radostí
i s požehnáním Bohů.
Polykám něžnosti,
v řase snů.

Krok mezi řádky.
Jsem u Tebe
a mířím do pohádky.
Chutnáš sladce,
i když si v dálce.
Rytíři mého srdce.

Upíjím pohár
a píši báseň křehce.
Šířím jí kresbou
i telepatií.
Jen na chvilku se naše tahy spojí.
A dají život mezi šikmé stěny.

Věříš mi?
Má múzo i srdce citlivé.
Píši pro Tebe tak toužebně.
Už čokoládu schováváš
a v rohu se usmíváš.

Báseň letí v ptačím letu
přežije i tisíc mžiků
pojí jí láska mezi listím.
Spadnu ti k nohám.
Slastně věřím.
Autor mkinka, 28.08.2022
Přečteno 145x
Tipy 14
Poslední tipující: Sonador, CULIKATÁ, Dejvis, Frr, Amonasr, Iva Husárková, paradoxy, Psavec, Stanislav32
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hedvábná to báseň, radost číst

29.08.2022 10:34:20 | Dejvis

Čokolády jsou super a proč je nedat do básně. Přeji krásný den, Dejvisi.

29.08.2022 10:56:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí