Ranní vzájemnost

Ranní vzájemnost

V oparu vstávám,
v dechu města.
Sny náhle nepoznávám,
realita mě zase trestá.

Pár chvil to ještě trvá,
než sžiji se s tím pocitem.
Že radost je to a ne mrva,
vítat se zase s úsvitem.

A pak uvidím lásko tebe,
jak s novým dnem se sžíváš,
Tím andělé mi otevíraj nebe,
a ty se stále na mě díváš.

Teplo mi v žilách proudí,
z pocitu ranní vzájemnosti.
A´t hvězdy kde chtějí si bloudí,
nás máme sami na starosti.
Autor petrzal, 30.08.2022
Přečteno 220x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Psavec, šerý, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať drží .) pěkná básnička

30.08.2022 15:58:20 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí