Čaj

Čaj

Anotace: Malování tahů 2022

Jaký si dáš?
Studuješ můj pohled
a píšeš ódu v písmenkách.
Text zůstává mezi rty.
Víš že umím zpívat?
Úsměv místo svítání.
Citu souznění.

Je ráno a hledá strunu
od stromu i cestu domů.
Přikryji se.
Ještě se mi nechce,
podzim volá
a Tvá ruka hladí lehce.

Pár řádek na pozdrav.
Můj vnitřní svět máš rád.
Zavírám oči a rýsuji
zevnějšek,
abych byla krásná pro Tebe i pro zítřek.

Ještě mi hlava spadne Tobě na rameno.
Můj sne, prožijeme krásné ráno.
Líbáš a u nás není zataženo.
Autor mkinka, 01.09.2022
Přečteno 171x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, Equus przewalski, Kan, Stanislav32, CULIKATÁ, Marry31, Psavec, Frr, Protos1182, Holoxicht, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc milé, ráda jsem si přečetla. Měj se krásně :)

01.09.2022 14:19:48 | Marry31

Moc si mě potěšila a udělala jsi mi radost.

01.09.2022 14:27:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí