Nejistý

Nejistý

 

Jako se voda

o břehy omílá

jako se železo

v uhlících ohýbá

jako se ptáci

vznášejí ve větru

jako se slunce

vyhýbá večeru

jako se mrtví

bránit již nemohou

jako se duha

klene nad oblohou

jako se obzor

hladiny dotýká

jako se na bolest

nelehce navyká

jako je úmysl

tak často nečistý

tak jsem i já

bez tebe nejistý

Autor bunches2, 03.09.2022
Přečteno 157x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Marten, DH22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěr mě dostal. Super věcička.

25.09.2022 17:05:52 | mkinka

...máš svůj styl a poetiku...prostý a čistý...;-)líbí se mi...

11.09.2022 13:11:02 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí