Nejdražší dary

Nejdražší dary

Anotace: ...

Možná mi nepořídíš audi nebo bavoráka,
ale z múz,
když postavíš mi velký vůz,
a v tom velkém voze,
provezeš mě po obloze,
tak ti lásko zažiju krásnější chvíle,
mež zažila bych v luxusní vile.

Projdeme se trávou bosí,
jen naše budou všechny kapky rosy,
jimi se ověnčíme od hlavy až po paty,
těmi šperky,
co září víc než perly nebo démanty.

Nakonec mi spleteš prsten,
z fialové stuhy,
té co ukradl si pro mě z konce duhy,
a já budu mít všechno lásko,
co život umí dát.
Nebo spíš toho,
co za to stojí,
zbytku se klidně umím vzdát,
když budeš můj
a já navždy tvojí.
Autor Luccissek, 08.09.2022
Přečteno 160x
Tipy 7
Poslední tipující: Nazarian, Stanislav32, Marry31, Caliéry, mkinka, DH22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké vyznání, doufám že se dostane k tomu, komu je určeno :)

08.09.2022 12:32:50 | Marry31

Dostalo se. Hned po zasnoubení :) ;)
Děkuji. :)

13.09.2022 06:58:51 | Luccissek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí