Chci být...

Chci být...

Anotace: takové pokračování, čím pro Tebe chci být...

Studna bezedná
Nekončící vidina
Denním snem
Veselým ochráncem

Sladkým vínem
Chybějícím rýmem
Nejtajnějším přáním
Příčinou Tvých ledů tání

Teplem ve studené zimě
Tím, kdo Tě zbaví i nejtěžšího břímě
Obyvatelem ve Tvém srdci
Být s Tebou, nic jiného nechci
Autor Jiřina, 22.03.2007
Přečteno 591x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

líbí:o)

22.03.2007 20:05:00 | ticho

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí