whisky taur 22

whisky taur 22

… a dál jsme se jen zabodly do ticha
bez srdce
pro meruňkové šípy pláče

když nevydržíš ani den bez whisky

i shnilá rajčata tě mají
za nepoetické slzy pro pavlače

jdu domů
a letí na mě nejen hlína z květináče

to nejsou moje boty

zatraceně

roztříštili jsme se pěkně
na pláže letmých doteků ?

nikoliv

a lahev od whisky díky keramické káče ?

je marné něco říkat
když jde jen o pysky

vzdej se básníku i černé propisky
vždyť se ukázalo
že je vždycky skvělý nápad
vylézt na skálu
protože z výšky to poletí rovnou
na ostrov poeticky posmrtných duší
a to není málo

ležet v postelích s mrtvolou
které mě přijdou do nocí strašit
svými láskyplnými barvami peřin

prostě já už ti nevěřím
ani kdybys používala citové aviváže

vrať mi tu lahev a budu jak zákon káže
a zvíře
milá dámo nenosí tenisky
Autor J's .., 25.09.2022
Přečteno 84x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Marten, šerý, maliska, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To vyústění do závěru - zejména, prima*

25.09.2022 13:03:54 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí