Ty jsi lhal

Ty jsi lhal

Anotace: .. přečtěte a uvidíte sami...

Zajímám tě ještě vůbec?
Nebo za co mě máš?
Za hračku?
Tak to si odpusť panáčku!

Chtěls mi zkazit život?
tak na co sis tu hrál?
Já vyznávala Ti lásku
však ty potichu ses smál.

Teď pochopila jsem co jsi zač,
když házíš na mě špínu
už nemám oči jen pro pláč
když vidíš -VE MĚ- vinu!

Balím si a odcházím - chápeš?!!
Už vím, že po jiných se sápeš!
Teď pochopila jsem - ty jsi lhal!
vždycky, ve všem a všude...
bez tebe s radostí teď půjdu dál,
a je mi jedno co s tebou bude!
Autor Jean89, 23.03.2007
Přečteno 674x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak hodně síly jinak báseň se mi moc líbí

26.03.2007 10:30:00 | whiolet

Přál bych Ti, aby Ti Tvá síla vydržela. Vím, že to není jednoduché. (Mohl bych vyprávět).

23.03.2007 15:54:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí