Oslava života

Oslava života

Anotace: Malování lásky 2022

Srdce v ženském lůně
zcela nadnášeno.
Láska se řítí jako plátno.
Barvy se mísí
ve stínu šerosvitu.

Vrací se
a mluví kámen mudrců.
To vlákno nejčistší tká sonet
z pestrobarevných vět.
Křišťál padá z nebes hned.
To dávno je i dnes samet.

Oslava života v potu milování.
I slastné tepy luny.
Buď se mnou, můj vyvolený.
Harmonika hraje v síni.
Táhne se sen živý.
Autor mkinka, 28.12.2022
Přečteno 208x
Tipy 16
Poslední tipující: jenommarie, šerý, Jan Kacíř, Iva Husárková, Amonasr, Kan, ARNOKULT, Psavec, Stanislav32, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí