Zvonky

Zvonky

Anotace: Barevnost života 2023

Už kvete míza duše.
Básník chodí tiše
ve znamení milé číše.
Skromnost je obhájce ctnosti,
tříbí si své dovednosti.

Triangl rozezní okvětní lístky,
co probouzí jara zítřky.
Už bude více slunce
a tráva dá palouk pro milence.

Už cinká hra květin.
Maluj mi je,
protože Ti patřím.

Barvu dej ze své duše.
Přimáčkni mě bez retuše.
Ty kytky se kropí
v rytmu plyše.

Jsem jako malá
a o lásku prosím Tě.

Jsem jarní kytka
a žádná abytyše.
Krátce - chci Tě.
Pomiluj mě.
Autor mkinka, 03.01.2023
Přečteno 149x
Tipy 22
Poslední tipující: jenommarie, Bufik, Iva Husárková, Kan, Stanislav32, Koala, Amonasr, Psavec, Marry31, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké, milé

03.01.2023 18:37:51 | Stanislav32

Moc děkuji.

03.01.2023 19:02:25 | mkinka

Krásná poezie...

03.01.2023 18:25:01 | Koala

Moc děkuji, milý Koalo.

03.01.2023 18:27:38 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí