Emoce

Emoce

Co jsou to vlastně city,

Co jsou to vlastně emoce.

Cítím se jako zbitý,

Už asi není mi pomoce.

 

Cítím toho hodně,

Nejde mi ovládat.

Chci říct ti to rovně,

Tobě chci se jen poddávat.

 

Jsem napořád uvězněn srdcem,

Jak jen nechal to dopustit.

Když odejdeš tak se vrať sem.

Musíš mi odpustit.

 

Chci dělat tě šťastnou,

Jak nikdy a nikoho.

I když duši máš svou,

Tak nestraň se od toho.

 

Co jsou to vlastně city,

Co jsou to vlastně emoce.

Cítím se jako zbitý,

Už asi není mi pomoce.

 

Buď napořád mou,

jako já tvým jsem.

Spolu každičkou tmou,

Rozhodnout srdcem.

 

Cítím teď vše,

Však vybrat si nemohu

Samotná duše.

Tobě vždy pomohu.

 

Vztek, láska, samota

Trápení a krása

V tobě jen nejlepší dobrota,

Jsi moje spása.

 

Co jsou to vlastně city,

Co jsou to vlastně emoce.

Cítím se jako zbitý,

Už asi není mi pomoce.

Autor Notimportant, 09.01.2023
Přečteno 114x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

City jsou silné. Já vím z vlastních zkušeností. Člověk největší sílu má vnitřní, aby to a to ustál.

10.01.2023 17:34:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí