Ráno

Ráno

Anotace: Jaké to bylo krásné ráno....určitě čtěte, hodnoťe a komentujte.

Mám rád ta rána,
kde na trávě třpytí se rosa,
kde na stromě slyším zpívat si kosa.

Mám rád ta rána,
kde z oblohy slunce se směje,
kde ani mráček zem vodou nepoleje.

Mám rád ta rána,
když jsem blízko Tebe,
když cítím tvou lásku
a tvůj milý úsměv tváře pokryje.

Mám rád ta rána,
když ležím vedle Tebe,
když hladit tě můžu
a říkat, jak miluji Tě.
Autor Diablek, 24.03.2007
Přečteno 607x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jůů, moc pjekná básnička, taky mám ráda takový rána :)

24.03.2007 21:18:00 | alík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí