Kovadlina

Kovadlina

V průsečíku zorná pole,
našich pohledů zažehnou,
že srdce vroucí nejsou choré,
když omámení vzdát se nemohou.

To jiskry vzlétnou vzhůru,
k nebi kde v znameních zazáří.
Světlem zahánějí ze života smůlu,
a duše jsou jak kováři.

Pevné teplé světla těší,
životy našich kruhů spojených.
Byť člověk občas v mysli hřeší,
chci topit v tvých očích opojných
Autor petrzal, 24.01.2023
Přečteno 167x
Tipy 12
Poslední tipující: jenommarie, šerý, Sonador, Tvbm, mkinka, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí