Realita se ztrácí, když se naše oči setkají

Realita se ztrácí, když se naše oči setkají

2011/ upraveno 11.2.2023

Znávala jsem ten cit, 

již tolikrát koloval

mým tělem,

duší i srdcem. 

Tentokrát jen tobě patří, 

zato tisíckrát je silnější,

má múzo, esence mých básní.

Svazuje mě jako nit neviditelná

a zároveň mne osvobozuje

a má křídla k letu rozevírá.

Jak vzpírat se mohu pravdě,

když pohlédnu ti do očí,

vše ostatní kolem se rozpíjí,

realita v mlze a třpytu mizí

a smyčka neviditelné nitě

ováže se kolem nás 

a přitáhne naše těla,

duše

i srdce 

k sobě?

Autor Dáma z kavárny, 11.02.2023
Přečteno 193x
Tipy 14
Poslední tipující: Roser, Imaginant, Psavec, Iva Husárková, Karel Letník, kozorožka, Frr, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať múzy našeptávají!

13.03.2023 13:04:10 | Vavřineček

Láska se neptá, láska jen koná. Přeji ať přitáhne vás k sobě. :)

11.02.2023 22:25:43 | Karel Letník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí