Pro žár tvých očí

Pro žár tvých očí

Pro žár tvých očí,
celý svět by do popela vzplál.
Když po mě láska skočí,
není to nic čeho bych se bál.

Pro líbeznost tvých úst,
obětoval bych vše co mám.
Začne moje láska růst,
vše pro tebe vykonám.

Pro rozplínavost tvých kadeří,
které jako na poli len.
Nevěří mi však někteří,
však stačí pohledět jen.

Autor Spooker, 09.04.2023
Přečteno 198x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně líbí.

15.04.2023 18:35:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí