Setkání

Setkání

Anotace: Chodíme po špičkách, jen tiše, kolem sebe. Po tenkých větvičkách, i když nás v srdci zebe.

Už je to dávno,
co se spolu potkáváme.
V duši je prázdno,
minulost nezměníme.

Chodíme po špičkách,
jen tiše, kolem sebe.
Po tenkých větvičkách,
i když nás v srdci zebe.

Kroužíme dokola
v tajemství blízké noci.
Až jednou zavolá,
ten krásný teplý pocit.

Potom jen nesměle,
spojíme svoje oči.
A kousek naděje
zůstane ve tvé moci.

A naše prsty se,
v jednotu splétají.
Kousíček tepla snad
vydechnout nechají.

Potom se najednou
nechtěně rozchází.
A v srdci jedinou,
útěchu nachází.
Autor Trash75, 10.04.2023
Přečteno 168x
Tipy 5
Poslední tipující: BArBArKO, Psavec, Kan, Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí