První máj

První máj

V jasných barvách jara

Září celý svět

Louka, les i zahrada

Oděly se v květ

 

Ve všech barvách lásky

Kvete první máj

Jen na malou chvíli

Svět se změnil v ráj

 

Větrosnubný smrk

Se smrkem se miluje

Když lesem tichý vánek

Lehce zaduje

 

Třešňovým sadem

Drobné včely poletují

Láskou svojí třešeň s třešní

V lásce spojují

 

Pestrý motýl, zdá se

Něžnou láskou hoří

Když do jarních květů

Sosáček svůj noří

 

V měsíci lásky

Láskou jsou okouzleni

Ti kdo myslí srdcem

Muži i ženy

 

Miluji lásku

Mám ji v sobě

Dávám ji všem

Nejvíc však Tobě

Autor kozorožka, 01.05.2023
Přečteno 120x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, Kan, Frr, Marťas9, Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné

01.05.2023 19:52:11 | Marťas9

Děkuji ti moc

01.05.2023 21:08:01 | kozorožka

Pěkné.

01.05.2023 16:43:01 | mkinka

Děkuji ti

01.05.2023 16:47:33 | kozorožka

Rádo se stalo

01.05.2023 21:12:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí