Upsaný

Upsaný

Anotace: ........

Krví jsem upsaný ďáblům své duše
chtěl jsem tvé tělo pro sebe
mou krev jsi měla
zapomeň navždy na nebe
chtěl jsem Tě
plameny sténaly ve tmě
šeptalas lásko
buď se mnou, veď mě

Měl jsem tvé tělo, Ty mou duši
ďáblové smáli se hluší
ztrácím Tě
a bůh mě zatratí
satan se chytá opratí
nemrtvý mezi živými
tvá slova křivdí mi
sebe jsem zatratil pro Tebe
ještě máš cestu do nebe

Dej mi své tělo ještě
dej mi svou duši navždy
pro Tebe
moje se vraždí
duši už nemám
dal jsem jí Tobě
nemrtvý usínám v hrobě
Autor kroužek, 27.03.2007
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nabitá emocemi....jen vystřelit..

21.06.2007 16:59:00 | lampicka

Nádherná báseň, okouzlující.S tím darováním duše jsem udělal jstejnou chybu.Chápu tě.

27.03.2007 11:50:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí