Osmnáct

Osmnáct

Anotace: :o) pro Tebe!

Se vším, co v hlavě se mi mihotá
I s úsměvem Dona Quijota
Při každém ranním probuzení
Já našel v Tobě zalíbení

Máš dnes sladkých osmnáct
A v očích nové světlo
Přát Ti básní je má slast
Chci aby Tvoje srdce kvetlo

Snad je to Boží zásah zvenčí
Že s každým koncem láska končí
Snad je to pravá příčina
Že s novým polibkem - nová láska začíná
Autor Sigurd II., 27.03.2007
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať se daří tmévu vstahu
ať je pevný jako skála
Lásku pusť do svého hradu
a uteč s ní do neznáma

02.05.2007 23:13:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí