Jméno

Jméno

Anotace: Můžete 1000x chtít někoho ze srdce vymazat,ale občas se tím vryje ještě hlouběji

Stejně jako v mědi a cínu bronz se ukrývá
Tak stejně se v hlavě mé a srdci ozývá
Jméno tvé, které nelze vytlouci
Kdo však koupí si ho za penci?

Nikdo! A snad proto chci zapomenout
Nemůžu se však na důvod proč rovzpomenout
A tak jméno ještě hlouběji vyryji
Závějí srdce své pokryji

Když já bez tebe prostě nemůžu žít !
Autor llussinka, 27.03.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí