Viděla jsem Tebe

Viděla jsem Tebe

Anotace: Raketa letí 2021

Ach, drahý.
Píšu Ti básničku.
Má přirovnání
a já lesk na tričku.
Srdce mi puká.
Mám Tě za nejhezčího kluka
a tak zpívám do daleka.
Jsem šťastná,
to se ví.
Pro mě máš vždy úsměv medový.
Náš svět já a Ty.

Vezeš si svůj domeček?
Jako on.
Však víš,
že jsi srdce šampión
a já Tě hledám jako špión.

Ano, agenta OO7,
co má ráda rum.
Zas máš smích
a mezi řádky mě sníš.

Ty víš sám.
Milujeme spolu hřích.
Pst. Kalich lásky dodá číš.
Autor mkinka, 25.05.2023
Přečteno 134x
Tipy 16
Poslední tipující: Marťas9, Stanislav32, Psavec, Kett, Kan, Ondra, Amonasr, 8Zdenek, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda, milá Jituško :)

Měj se krásně ;)

25.05.2023 11:32:22 | Ondra

Moc a moc děkuji a mám radost.

25.05.2023 11:35:09 | mkinka

Já také ;) :)

25.05.2023 11:37:07 | Ondra

Opatruj se, Ondro.

25.05.2023 11:45:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí