zamiLOvanoST

zamiLOvanoST

pozvání na kafe skončilo v posteli
,,Z toho jsme dospěli, nebudem hrotit.”
řekl jí s nadhledem a přesně v ten moment
začala se ve svých pocitech topit

topit a brodit a ztrácet a hledat
alespoň maličký kousíček naděje,
že nejde mu jen o to kalhotky servat,
že opravdu, jak říká, přemýšlí dospěle

naděje zhasla jí ovšem hned,
když pronesl větu ,,Já teď vztah nechci..”
no a když dodal ,,…ale nechci tě ztratit”
pouťový kolotoč = svět

točí se točí v naivním kruhu
v jakémsi bludu, že budou spolu
týdny a měsíce běží a běží
a přání splní se asi fakt stěží

jenže holka pitomá sbalila si věci
a na planetě On žije už dávno
vzepře se - on uchlácholí kecy
ovšem vztah? nedefinováno

no tak jí popřejme hodně síly,
aby se z toho nezbláznila
a příště aby mohla mu říci
,,Na další planetě bydlím jen já!”
Autor svubova_k, 07.06.2023
Přečteno 159x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, mkinka, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezky napsáno

26.10.2023 07:39:57 | martinaV

děkuji:)

26.10.2023 21:18:24 | svubova_k

Nechci vztah, ale nechci tě ztratit...to je přesně to, co nikdo nechce slyšet, pokud miluje:-E

12.09.2023 21:51:44 | o3_gambit

je to tak..

24.09.2023 16:52:04 | svubova_k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí