Modré z nebe

Modré z nebe

Anotace: Nic nemusí být takové, jak na první pohled vypadá....

Potřebuju vědět,
že jistotu já mám.
Nechci tu jen sedět,
a počítat sekundy, minuty, hodiny...

Když hryže mne pocit,
že nic není, jak by mělo být,
cítím kamarádčin soucit,
a já stále počítám...

Kde jsi se zdržel?
Kdo je tou příčinou?
Co asi děláte?
počítám sekundy, minuty, hodiny...

Sedět se mi nechce,
poplakávám lehce,
Fantazie pracuje,
Špatné věci mi vnucuje.

Představuju si divy,
co s kým, kde a jak provádíš.
Tváříš se jak kiwi,
když s těžkým srdcem se Ti svěřím.

Nepochopíš však,
že nejsi jen ty,
že tvoříme slůvko MY,
snad proto chci znát tvůj plán,
na příští hodinu, den, týden, měsíc...

Já čekám...
Snad modré z nebe,
ale není to ani nebe...
a ani modré...

Život se mění,
každou chvíli všední,
Chci vědět vše,
co tebe se dotýká.
Chci znát tvůj pohyb každičký...
nechápeš...
nevíš, že toužím po
NEBI MODRÉM!
Autor kraaska_, 27.03.2007
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí