Aspoň takhle tě mít

Aspoň takhle tě mít

Anotace: Bylo těžký odmítnout tvou lásku, když jsem tě měla tolik ráda, ale okolnosti jsou okolnosti...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Ta písnička, co jsem milovala,
už dávno není o nás dvou,
ne že bych teď litovala,
jen vím, že ty slova lžou.

Už nikdy tě nebudu mít,
jak jsem tě mít směla,
nemůžu tou písní žít,
ač tak krásně zněla.

Už nemůžu slepovat,
co roztřískal dávno čas,
ale nechci sledovat,
jak odcházíš zas.

A tak jsem se chytila,
téhle naší lásky hry,
abych jak blázen dychtila
po tom, co už jsou jen sny…
Autor Keilanne, 28.03.2005
Přečteno 540x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí