Ranní SMS na cestách

Ranní SMS na cestách

Anotace: .....................lehká a radostná, proč ne?

"Přeji Ti hezký den,
perličko moje
od rána myslím na
oči tvoje...
co děláš a zda se
usmíváš
a kdy se uvidíme..."

"Už ho hezký mám
a jen tím,
že tě znám..
jsi pro mne vánkem,
lístkem na keři,
jsi otevřená náruč,
tu hloubku nezměřím.
Jsi šplouchající vlnka,
motýl na dlani
nejvíc se těším,
až tě pohladím."
Autor Verena, 27.03.2007
Přečteno 546x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ale je to vo ničom

27.03.2007 22:16:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí