Jen pro mou lásku...

Jen pro mou lásku...

Anotace: Krátká báseň z lásky

Když potkal jsem tě poprvé, já lásko něco věděl.
Bez milého človíčka je vždycky jenom leden.

Však když si semnou lásko má, já prokřehnu lehce,
když políbit tě mohu já, tak srdce mi hned tleskne.

S tebou krásně vždycky je, ty jsi mé slunce jasné,
co zahřeje mě na duši a pohladí mě krásně.

Když líbám tě já nedýchám a prožívám tu krásu,
vzplyneme oba v jeden celek a spojíme svou lásku.
Autor Sparks350, 28.03.2007
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jen pro mou lásku, jen pro tvou krásku
newidám už ani hlásku, mám prohranou sázku...
pěkný!

18.05.2007 15:59:00 | wigi.sama

nádherná, píšeš opravdu hezky

16.04.2007 18:18:00 | Terysekkk

děkuji =)

28.03.2007 11:18:00 | Sparks350

Moc hezké, líbí se mi:).

28.03.2007 09:19:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí