Láska bez tebe

Láska bez tebe

Anotace: jsem tak sám...

Láska je jak poezie, je jako ranní rosa, když na ní ranní slunko svítí a ty po ní jdeš bosa.

Krásně chladí, krásně hřeje, je všechno co si člověk přeje, hledá celý život, pak najde jí u tebe. V tvém náručí chci usínat a o tobě si nechat zdát.

Chci tě mít stále vedle sebe a nikdy neopouštět, bez tebe je mi jak kdybych vešel do prázdné suché pouště.

Sucho, všude prázdno, pusto a já mezi tím tam stojím, hledám tě a nenacházím, stále krůpěje slz roním.
Autor Sparks350, 28.03.2007
Přečteno 463x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je moc hezká akorát bych jednotlivé berše psla pod sebe.Ale jinak se mi líbí.

16.04.2007 18:17:00 | Terysekkk

díky =) jsme rád že se líbí a konec ještě doupravím

28.03.2007 11:16:00 | Sparks350

Jen trochu upravit ten konec a bylo by to za 100%, ale jinak je to velmi kvalitní dílko.

28.03.2007 11:14:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí