Buď a nebo

Buď a nebo

Anotace: Co dodat?

Hale TY, máš mě vůbec rád?
Nebo si chceš se mnou jen hrát?

Co si představuješ pod slovem vztah?
Máš z něčeho někdy strach?

Opravdu je pro Tebe počítač všechno?
Nebo máš radši svoje prkno?

Vážně si tak složitý člověk, jakým se děláš?
Nebo jen ve všem chybu hledáš?

Nevěřím, že jsi takový, jaký si doposud byl.
Nejsi poslední kluk, co na téhle planetě zbyl.

Přesto bych tě chtěla....lépe poznat,
lásku Ti dát,
abych z tvých rtů nepřestala slýchat,
to tvoje ,,Mám Tě rád!"!
Autor Isabela - Easynka, 28.03.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu pěkné dílko =)

28.03.2007 13:09:00 | Sparks350

Krásné.

28.03.2007 12:56:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí