Kočky

Kočky

Anotace: Raketa letí 2021

Vyprávěla jsem Ti příběh,
že kočky hrají kopanou.
S botou na druhou.
Jejich dráha úsměv můj.
Ach, lásko, slůvka opětuj.

Víš, že vytahují tkaničky
a den není maličký.
Je to pěkná kočičí hra
a směji se,
že nejsem sama.

Venku prší.
V předsíni to frčí.
Skok daleký i přemety.
Fanfáry i trumpety.
Ještě drápek do věty.
Lásko,
budeš pokračovat Ty.

Já jen píšu z komnaty.
Květ po půlnoci.
Jen skromné řádky,
co hodí do pohádky.

O Šípkové Růžence.
Usínají kočky v bavlnce.
Dobrou noc,
v roztomilé říkance.

Jedna packa ba i přední, zadní.
Postelový spolek vlídný.

Mňau a hvězdy vrní
i hlavní kočka slyší.
Neutečou ani v noci myšky.

O8.07.2021 - přepracovaná
Autor mkinka, 29.07.2023
Přečteno 79x
Tipy 17
Poslední tipující: BArBArKO, Bufik, jort1, Marten, Marťas9, kozorožka, Fialový metal, Psavec, Anfádis, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí