Rytíř

Rytíř

Anotace: Mezi řádky 2023

Bojuje za princeznu.
Ona mává s kapesníčkem
a tiše šeptá bez vesel:
"Lásko, nevzdávej."

Modlí se k Bohu
pro šermíře.
Boj o zručnosti
i odvaha ukáže.

výhra je pusa
a ruka u oltáře.

Toho chci,
dívka pusou cloumá.

Nakonec běží
a toho svého líbá.
V komnatě oslavují turnaj
a hladí meč,
co zachránil jim lásku
a přinesl společnou řeč.

Romance běží
v páru vyvolených
v kráse na všechny strany.
Autor mkinka, 31.07.2023
Přečteno 87x
Tipy 14
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, zde.neck, Sonador, BArBArKO, Marry31, kozorožka, Žluťák, Misha, Bufik, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí