Ne-náhoda

Ne-náhoda

Anotace: Mohla to být náhoda, ale tyhle věci se většinou náhodou nědějí

Pamatuji si přesně ten moment

Kdy ses na mě poprvé díval o vteřinu déle, než bylo třeba

Mohla to být jen náhoda, mohla…

Snažila jsem se o tom přesvědčit sama sebe dost dlouho

Jenže… střih

Z podzimu rovnou do jara

Slunce už má sílu

Voda je průzračná, ale ještě sakra studí

Vzduch elektrizuje

Ještě se taktně odvracíš, když se spěšně balím do ručníku

A najednou mě líbáš, jako ještě nikdy nikdo

Autor Trinity666, 01.08.2023
Přečteno 102x
Tipy 16
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, Lioness, Psavec, zde.neck, šerý, Bufik, BArBArKO, Jan Kacíř, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten závěr je nádherný a vůbec celá báseň voní láskou

07.09.2023 11:41:26 | mkinka

:) moc hezká

02.08.2023 22:47:03 | Lioness

Síla okamžiku. Když smyslný má tu kliku.*

01.08.2023 12:40:04 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí