Líbí se mi, jací jsme

Líbí se mi, jací jsme

Anotace: ...

Líbí se mi jací jsme,

čím se jednou staneme

Když jsem ve Tvé náruči,

to správné útočiště nalezla,

které jsem nikdy neměla

 

Miluji Tvůj polibek na mých rtech,

jelikož z nich statické vzdechy vycházejí

To jaký jsi, pro mě hodně znamená,

protože jsi roztomilý jako medvídek

 

Nikdo nikdy nemůže vědět,

že jsme dva samotáři,

uprostřed padajícího deště

 

Jsme jako půlnoční bouřka,

co každou noc řádí

Jsme jako stoupající řeka,

co přes okraj svého břehu přetéká

 

Jsme jako zuřící požár,

co nelze uhasit

Jsme spalováni vášní,

ale především nás touha ovládá

 

Jsi takové sladké pokušení,

kterému nelze odolat

Autor Misha, 04.08.2023
Přečteno 97x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, BArBArKO, Fialový metal, IronDodo, Anfádis, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí