Teď vím

Teď vím

Anotace: ...

Když k nám láska znenadání přiletěla,

byl to čistý zásah amorovým šípem

Lásku do našich srdcí vnesl,

už nikdy nikam neuletí

 

Do života jsi mi smích a radost vrátil,

do žil jsi mi novou energii vlil

Všechen smutek a trápení jsi ke dnu poslal,

už nikdy nedovolíš, aby se zpět vrátily

 

Teď vím, že mám někoho s kým

mou starost i radost sdílím

V nouzi se mám o koho opřít,

protože mě nenecháš padnout

 

Ve smutku mě pevně objímáš,

slova útěchy mi do ucha šeptáš

Nechci být tou smutnou princeznou,

kterou jsem předtím byla

 

Jsi můj princ, který mi svobodu vrátil,

z mého zakletého zámku vysvobodil

Nechci být tou dívkou se zlomeným srdcem,

protože to už jsem překonala

 

S Tebou mě svět baví,

nikdy se s Tebou nenudím

Ty slovo nuda neznáš,

pokaždé se zabavíš

 

Každé ráno se vedle Tebe probouzím,

polibkem svůj den začínám

Beze slov si spolu rozumíme,

nemusím Ti nic povídat,

vždy poznáš, že se něco děje

 

Teď vím, že bez Tebe už nechci být

Teď vím, že s Tebou chci strávit zbytek svého života

Autor Misha, 04.08.2023
Přečteno 71x
Tipy 4
Poslední tipující: BArBArKO, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí