Milování v dešti

Milování v dešti

Anotace: ...

Každá nekonečná noc má úsvit,

každý nekonečný den má jasný svit

Každé temné nebe má zářící paprsek,

ten na Tebe svítí, protože jsi ten,

který pro mě může zářit

 

Dnešní večer na nás temné stíny padají,

jenž nám světlo ubírají

Obloha se zatáhla,

mraky po obloze neplují

 

Najednou se déšť spustí,

naše nahá těla smáčí,

kapky na nás dopadají,

ty víš, kam směřují

 

Polibky na našich rtech splynou,

naše těla touhou vzplanou

Tiché vzdechy se do noci ozvou,

jako ozvěna se ozývají

Tvé ruce mě všude hladí,

po mém těle bloudí

 

Jen my dva víme, jak to skončí,

bude příště pokračování

 

Autor Misha, 05.08.2023
Přečteno 93x
Tipy 10
Poslední tipující: Dejvis, zde.neck, IronDodo, Psavec, Žluťák, BArBArKO, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Romance famózní *

12.08.2023 08:01:24 | Dejvis

děkuji Ti za komentář i za návštěvu:-)

12.08.2023 13:59:10 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí