Dvě srdce, jedna láska

Dvě srdce, jedna láska

Anotace: ...

Kdybych byla měsíc,

Tvou pozornost bych upoutala

Kdybych byla vítr,

létat bych Tě naučila

 

Jsem na nebi slunce zářící,

Tvoji tvář svými paprsky polaská

Jsem déšť svěží,

co Tvé rozpálené tělo zchladí

 

Když na Tvůj obličej prší,

všechen smutek z Tebe smývá

Tvůj šarm je okouzlující,

snadno mu podlehnu

 

Když se měsíční svit ve Tvých očích odrazí,

Tvoji lásku v nich vidím

Kdybych byla větrem,

jemně bych Ti Tvé vlasy načechrala

 

Jsme dvě srdce, jedna láska,

společným životem kráčíme už navždy

Autor Misha, 05.08.2023
Přečteno 114x
Tipy 13
Poslední tipující: Dejvis, zde.neck, BArBArKO, Fialový metal, Kan, Psavec, mkinka, Marťas9, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí