Adam a Eva

Adam a Eva

Anotace: -

Vedľa mňa na vankúši,
tvoje čierne vlasy,
s voňavou pokožkou tváre
a ruky, ktoré túžia
vŕtať sa v rozpálenej hlave.

Zhasni, prosím,
chcem načúvať,
ako ti srdce bije na poplach.
Noc je nahá,
ako na počiatku,

ako Adam a Eva.
Autor IronDodo, 06.08.2023
Přečteno 88x
Tipy 8
Poslední tipující: Kan, mkinka, Žluťák, BArBArKO, Marťas9, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí