Daleká

Daleká

Máš něžný hlas co krásně mne hladí
představy nádherné v hlavě teď mám
čas je jak splašený kolem mne pádí
nechci být bez tebe tady tak sám
chtěl bych tě hladit a s tebou se smát
ochutnat ústa tvá do ráje pád
dávat ti něhu svou doteky rtů
vstoupit pak tichounce do našich snů
pohladit růži tvou vláhu ji dát
lásko má daleká mám tě moc rád...
Autor Nidri, 06.08.2023
Přečteno 90x
Tipy 20
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, Jiří I.Zahradník, Sonador, BArBArKO, IronDodo, Marry31, Žluťák, RadekČ, Marťas9, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná je láska Tvá. Báseň oslňující.

29.08.2023 14:45:02 | mkinka

prostá a moc pěkná*

07.08.2023 10:06:21 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí