Tón a rým

Tón a rým

Anotace: Romance o Štěpi :)

Jsi tón a já tvůj rým,
jež do sebe splynou
jako Tvé srdce s mým
řekni osude - čí vinou?

Štěpánko Tvá píseň krátká
rozléhá se, jak hromů údery
jen láska k Tobě otevírá vrátka,
kdesi v horách u pramene Jizery

Břízy šumí nad tmavou tůní,
když v Bedřichovském parku vane
do noci tiše seděl jsem u ní
kdy Štěpánko vše láskou vzplane

Jsi veršík vepsaný na lince
a já tvůj rým na konci strof
až napíšeš z Prahy mamince
budeme jihnout nad krásou slov
Autor Petr27, 06.08.2023
Přečteno 108x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Jiří I.Zahradník, Jeněcovevzduchukrásného, BArBArKO, IronDodo, Marťas9, Fialový metal, Anfádis
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rádo se stalo.

22.08.2023 18:45:43 | mkinka

:))

22.08.2023 19:45:17 | Petr27

Tu jsem vynechala. ST.

22.08.2023 18:24:25 | mkinka

moc děkuju :)

22.08.2023 18:31:16 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí