Láska

Láska

Až ty a já budeme čelit stmívání,
tehdy, kdy naše srdce zakusí strádání,
v té chvíli mě, má lásko, držet nepřestaň.

Co má se stát, Bože, to se staň.
Jenom láska, bude naše zbraň.
Miláčku, zůstaň v mém náručí.

Snad se ty stíny nad námi smilují,
snad nechají být ty, co se milují.
Jako já tebe, má lásko, chovej mě v objetí.

Naše láska bude, jak paprsek naděje,
před kterou se i zlo zachvěje.
Držím tě, miláčku, nikdy tě nepustím.

Až ty a já budeme znovu čelit stmívání,
najdeme pro nás, má lásko, poznání.
V objetí stůjme v tom stínu kolem nás.
Autor Dan, 08.08.2023
Přečteno 132x
Tipy 10
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, IronDodo, Kan, Psavec, narra peregrini, paradoxy, cappuccinogirl, mkinka, Veru
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivé, milé příjemné čtení.

09.08.2023 14:17:10 | mkinka

Moc děkuji, jsem rád, že se Vám báseň líbila :-)

09.08.2023 16:39:15 | Dan

Rádo se stalo.

09.08.2023 16:40:45 | mkinka

Opravdu povedené

08.08.2023 21:01:24 | cappuccinogirl

Děkuji Vám za povzbudivá slova.

08.08.2023 21:07:58 | Dan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí