Srdce

Srdce

Anotace: :(

Zjizvená srdce schoulená v hrudi
pomalu bijí na poplach
někdy jsou chladná a hrozně studí
do duše trkají marnost a strach.

Emoce budí každičký nádech
když někdo podá kompliment
mrazení v těle, hlavně na zádech
a pak ta tíže, co váží cent.

O co se bojíme v životě samém
proč nám jen chybí ten citů hlad?
Láska nás v kole pomalu láme
jaký je účel se milovat?

Autor Ďábel sám, 09.08.2023
Přečteno 118x
Tipy 25
Poslední tipující: Sonador, Anfádis, zde.neck, sarka, IronDodo, Marťas9, Jiří I.Zahradník, Psavec, Jan Kacíř, narra peregrini, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... protože je to top!
:))

10.08.2023 15:13:30 | Anfádis

i když láska někdy bolí
já dám za ní všecko,
ať ke mně přijde odkudkoli,
já běžím k ní jak roztoužené děcko!

09.08.2023 09:50:06 | cappuccinogirl

pěkné

10.08.2023 13:24:08 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí